Mörker i sinnet

Visst är det härligt. November. Igår kväll tittade jag på väderleksrapporten och fnissade tyst för mig själv. Meterologen verkade vilja be om ursäkt för den grå dag han lovade idag. Men det fanns chans till lite sol i västligaste götaland och kanske i norra Norrland. Jag trivs med mörkret. Jag trivs med vemodet. Jag har inte några verkliga problem och då kan jag gotta mig i det. Jag är glad att mina problem bara finns i min fantasi. I verkligheten är allting ganska bra just nu.

Nu kan man krypa ihop och titta på serier på Netflix. Jag har precis avslutat säsong fyra av Gotham. Den var också mörk. Och mysig. Älskar Mr Cobblepot. Jag kan se mig själv i honom. Hoppas att jag är lite mindre våldsam bara.

Jag har fått två nya idéer att skriva om också. Den ena får ligga på is. Den andra har börjat brodera ut sig. Har inte kommit så långt att jag skrivit ett synopsis än. Men jag börjar få ihop saker. Det är roligt. Och det hör mörkret och hösten till. Det är kreativt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.